Banca Comerciala Feroviara (BCF) anunta lansarea unui produs pe piata bancara din Romania, adresat clientilor BCF persoane juridice, detinatori de cont PRIMUS: Piata Interna BCF. Cu Piata Interna BCF, clientii pot cumpara/vinde euro contra lei la cursul BNR +/- o marja de 0.0069 RON.

Utilizatorii acestui produs au posibilitatea de a efectua o tranzactie pe zi, in limita a 100.000 euro, la cursul euro/lei publicat de BNR + 0.0069 RON la cumpararea de euro, respectiv cursul euro/lei publicat de BNR – 0.0069 RON la vanzarea de euro.

Cei dornici sa utilizeze acest produs trebuie sa transmita instructiunile de schimb valutar în ziua în care doresc sa efectueze tranzactia, în intervalul orar 09:30 – 12:00, pe adresa de e-mail a sucursalei unde a fost deschis contul PRIMUS sau la ghiseul bancii.
Tranzactia poate fi vizualizata prin serviciul de Internet Banking sau prin extrasul de cont.

Dupa transmiterea instructiunilor si receptionarea lor de catre banca, suma ce urmeaza a fi tranzactionata va fi blocata în cont, iar operatiunea va fi efectuata dupa anuntarea cursului de referinta de catre BNR, la ora 13:00, pe adresa www.bnr.ro/Cursul-de-schimb-524.aspx.

Piata Interna BCF va intra în vigoare pe 20 aprilie 2015 si va fi disponibila pana la 31 decembrie 2015.

BCF a lansat in luna februarie un produs destinat persoanelor fizice care doareau sa cumpere franci contra lei, la cursul BNR. Facilitatea permite clientului bancii sa achizitioneze maximum 2.000 CHF contra RON, o data pe luna, la cursul BNR stabilit in data tranzactiei.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)