Incepand cu luna iulie, s-au alaturat directoratului condus de Ioan Mihail Anca, Razvan Radulescu si Radu Catalin Petrea, doi bancheri romani cu experienta vasta si pregatire profesionala atat in tara, precum si peste hotare, se arata intr-un comunicat de presa remis de Banca Comerciala Feroviara.

Razvan Radulescu, noul Chief Operations Officer al Bancii Comerciale Feroviara, a lucrat in trecut pentru Abn Amro, Millenium Bank, Banca Romana de Credite si Investitii, ocupand diverse pozitii in structurile de conducere ale celor 3 institutii bancare. Razvan Radulescu a studiat la Universitatea Politehnica din Bucuresti si are un MBA din partea City College, University of Sheffield.

Radu Catalin Petrea s-a alaturat echipei Bancii Comerciale Feroviara ca Chief Business Officer. in trecut, acesta a fost CEO al Millenium Bank Romania si Deputy CEO OTP Bank. Radu Catalin Petrea detine un MBA din partea Aston University si a urmat cursul SEP la Stanford University, in SUA.

Ioan Mihail Anca a trecut oficial pe pozitia de CEO al Bancii Comerciale Feroviara. “Ne dorim mentinerea statutului de banca inovatoare atat pentru IMM-uri, precum si pentru persoane fizice. Banca s-a pozitionat ca o minirevolutie in sistemul bancar, prin lansarea produsului PRIMUS, a schimbului CHF  la cursul BNR si a Pietei Interne BCF. Noi nu dorim sa ne adresam oricarui client persoana fizica, ci pro-sumatorilor, adica cei care stiu ce vor de la sistemul bancar si care asteapta excelenta in produse si servicii”, a declarat Ioan Mihail Anca.

De altfel, noile propuneri sunt in curs de aprobare la Banca Nationala a Romaniei. In 2014, Banca Comerciala Feroviara a trecut la sistemul dualist de conducere, Consiliul de Supraveghere fiind format din Lucian Isar, Corina Blidar si Jose Luis Ferrer.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)