Vicepremierului Liviu Dragnea, aflat in China, a afirmat ca s-a intalnit cu managerii de la Banca Comerciala si Industriala a Chinei, careia i-a propus sa isi deschida o filiala in Romania si ca reprezentantii bancii i-au transmis ca, in principiu, sunt de acord cu aceasta idee.

“Am avut o intalnire cu Banca Comerciala si Industriala a Chinei, cea mai mare banca din lume, cu un capital de 3 trilioane de dolari. Le-am cerut reprezentantilor bancii sa deschida o filiala in Romania si mi-au spus ca, in principiu, sunt de acord, ceea ce pentru noi este un lucru foarte important”, a spus Dragnea.

E a mai afirmat ca reprezentantii bancii s-au aratat interesati sa sustina financiar investitii din Romania.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)