Incepand cu luna decembrie 2012 Banca Comerciala Carpatica ofera clientilor sai, atat persoane fizice, cat si juridice, posibilitatea deschiderii de conturi curente direct prin intermediul serviciului de internet banking BCC e-SMART, fara a mai fi necesara, astfel, deplasarea acestora la sediul BCC. Cu aceasta ocazie banca lanseaza si o campanie atractiva oferind clientilor persoane juridice GRATUITATE la deschiderile de cont efectuate in perioada 15.12.2012 – 15.06.2013.

 

Confort:banca la tine acasa!

„Acesta este un serviciu deosebit pe piata bancara romaneasca oferind clientilor un confort sporit si aducand, practic, banca la ei acasa sau la serviciu. Facilitatea este la indemana tuturor celor care utilizeaza sistemul  de internet banking ce reprezinta, la randul sau, o solutie de varf ce permite accesul, in timp real, la serviciile bancii”, declara Gheorghe Cismaru, Directorul Executiv al Bancii Comerciale Carpatica.

Pentru clientii persoane fizice deschiderile de conturi curente sunt GRATUITE, iar pentru persoanele juridice acestea se comisioneaza cu 10 lei/ cont, indiferent de valuta, dupa incheierea campaniei. Prin folosirea platformei BCC e-SMART clientii PJ beneficiaza de o reducere de 50% fata de tariful standard perceput la ghiseu pentru deschiderea de conturi curente.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)