OTP Bank Romȃnia primeşte,din partea Băncii Europene de Investiţii (BEI), o linie de finanţare în valoare de 25 de milioane de euro, destinată susținerii întreprinderilor mici și mijlocii, companiilor medii, precum și a entităților din sectorul public și facilitării angajării tinerilor în toate sectoarele. Împrumuturile către beneficiarii finali vor fi folosite pentru finanțarea investițiilor și pentru capitalul de lucru, în concordanță cu prioritățile UE și pot fi acordate pe o perioadă de pȃnă la 10 ani.

OTP BankRomȃnia a încheiat un parteneriat cu Banca Europeană de Investiţii, în efortul de a susține accesul IMM-urilor, a companiilor medii, precum și a entităților din sectorul public la surse avantajoase de finanțare a investițiilor şi a capitalului de lucru. Acest parteneriat strategic confirmă, încă o dată, angajamentul băncii de a oferi soluții flexibile și utile pentru dezvoltarea afacerilor, administrarea resurselor și dezvoltarea economiei locale.

Fondurile BEI, intermediate de OTP Bank, partener financiar stabil al BEI, vor ajuta la creșterea competitivității României. Împrumutul este conceput pentru a susține cu prioritate IMM-urile, stâlpii economiei românești în ceea ce privește disponibilitatea locurilor de muncă și creșterea economică.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

OTP Bank oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de aproape 1500 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice.

Banca Europeană de Ivestiții este instituția de creditare pe termen lung a Uniunii Europene și este deținută de Stalele Membre UE. Oferă finanțări pe termen lung valabile pentru investiții solide cu scopul de a contribui la atingerea obiectivelor UE.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)