Banca Comerciale Feroviara anunta o noutate in piata bancara: clientii interesati pot beneficia de cursul comunicat de BNR pentru schimburile CHF-RON. Banca Feroviara anunta ca a lansat produsul “PRIMUS CHF/RON”, destinat clientilor bancii persoane fizice care detin deja sau isi deschid un pachet de produse si servicii Cont Primus by BCF si apeleaza la schimburile valutare CHF-RON in scopuri personale. Facilitatea permite clientului bancii sa achizitioneze maximum 2.000 CHF contra RON, o data pe luna, la cursul BNR stabilit in data tranzactiei, potrivit unui comunicat de presa al bancii.

Transmiterea de catre client a instructiunii de cumparare CHF contra RON la cursul BNR trebuie efectuata in intervalul orar 09:30 – 12:00, la data tranzactiei.

Modalitatile de a intra in contact cu Banca Comerciala Feroviara S.A. in vederea accesarii acestui produs sunt: prezentarea la ghiseul bancii sau comunicarea prin intermediul adresei de e-mail a celei mai apropiate sucursale.

Banca Comerciala Feroviara S.A. s-a lansat in anul 2009 cu un capital privat, integral romanesc si are in prezent 15 unitati, in 11 orase importante ale tarii, oferind clientilor sai, persoane fizice si juridice, o gama completa de servicii financiar-bancare, in lei si valuta. incepand cu 2014, in urma unui protocol semnat cu CEC Bank, se pot retrage bani din ATM-urile CEC, peste 1100 in toata tara, la aceleasi costuri ca pentru ATM-urile BCF.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)