Banca Italo Romena lanseaza pentru persoanele fizice „Depozitul 18”. Produsul vine o cu o dobanda de 4,50% p.a. pentru depozitele in lei, respectiv 3% p.a. pentru depozitele in euro, pe durata de 18 luni. Ca noutate, banca promoveaza  „Depozitul 18” cu un avantaj important: dobanda acumulata este virata din 3 in 3 luni in contul curent al clientilor fara ca acestia sa mai fie nevoiti sa astepte scadenta depozitului pentru a se bucura de dobanda.

In plus, pentru retragerea in numerar a dobanzii acumulate, efectuata in ziua virarii acesteia in contul curent, clientilor nu li se va percepe comision de retragere. „Depozitul 18” poate fi costituit cu valori minime de 4.000 de lei, respectiv 1.000 de euro. “In contextul actual, tendinta persoanelor interesate sa economiseasca este aceea de a lungi cat mai mult scadenta depozitelor pentru a se proteja de eventualele reduceri ale dobanzilor pe piata. Institutia noastra garanteaza clientilor sai rate de dobanda avantajoase care vor ramane fixe pe toata durata de constituire de 18 luni”, a declarat Roberto Broggini, Director Comercial al Bancii Italo Romena.
Oferta promotionala este valabila pana la momentul epuizarii plafonului prevazut de 10 milioane in echivalent euro.
Depozitele clientilor Bancii sunt garantate de catre Fondul Interbancar de Garantare a Depozitelor (F.I.T.D.) din Italia. Plafonul maxim de garantare pentru fiecare client deponent este de 100.000 euro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)