Sucursala Bucuresti a bancii de drept italian Banca Italo Romena, care opereaza pe piata din Romania din anul 1997, va deveni din 26 mai, Sucursala Bucuresti a Veneto Banca, institutie de drept italian aflata la conducerea Grupului Veneto Banca.

Ca urmare a fuziunii dintre bancile Veneto Banca s.c.p.a. si Banca Italo Romena S.p.A., prin absorbtia celei din urma de catre prima, Sucursala Bucuresti a Bancii Italo Romena isi va schimba denumirea in Sucursala Bucuresti a Veneto Banca, adoptand brandul si identitatea vizuala a bancii-mama.

“Privim cu incredere redefinirea identitatii si consolidarea noastra ca institutie bancara cu experienta si traditie, bazandu-ne pe cei peste 130 de ani de activitate pe piata italiana, pentru a dezvolta solutii financiar-bancare complexe, adaptate realitatilor pietei romanesti. Ne definesc in continuare calitatea serviciilor oferite, crearea de valoare adaugata pentru clienti, etica si profesionalismul angajatilor nostri”, a declarat Paolo Mariani, Director General al Bancii Italo Romena.

Banca Italo Romena a fost infiintata in anul 1980 ca un prim exemplu de joint-venture intre Italia si Romania in sectorul bancar, iar in anul 2000 a fost achizitionata de catre Veneto Banca.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)