În contextul evenimentelor recente, BNR anunță că vizitarea Muzeului Băncii Naționale a României și activitatea Centrului de Relații cu Publicul au fost suspendate temporar.

În cazul în care doriți să solicitați o informație, vă rugăm să o faceți prin poștă sau e-mail la adresa info@bnro. ro.

BNR a amânat evenimentele cu public programate în luna martie, în contextul epidemiei de coronavirus, în timp ce o parte dintre angajaţi vor intra în telemuncă.

“În aceste condiții, ne-am adaptat programul de lucru pentru a asigura continuitatea activității. O parte dintre colegii noștri lucrează în regim de telemuncă, iar pentru cei prezenți la birou s-au luat măsuri privind decalarea programului de lucru, cu scopul de a evita orele de vârf.

Continuăm să ne îndeplinim atribuțiile cu responsabilitate și seriozitate, în vederea satisfacerii interesului public. Informați-vă doar din surse oficiale și vizitați cât mai puțin posibil locurile publice!”, este mesajul BNR.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)