Clientii Bancii Romanesti care aleg un card de credit MasterCard Gold pana la data de 9 aprilie 2013 pot activa gratuit planurile de 3 sau 6 Rate Destepte si beneficiaza de 50% reducere aplicata comisionului anual pe toata perioada contractului.

Clientii Mastercard Gold de la Banca Romaneasca beneficiaza de o limita maxima de credit de pana la 75.000 de lei (pana la 5 venituri lunare nete), 0 lei cost de emitere card, pana la doua carduri suplimentare gratuite si cea mai generoasa perioada de gratie de pana la 61 de zile.

In plus, acestia beneficiaza gratuit de Serviciul SMS Alert, de pachete de asigurare si asistenta (Asigurare si asistenta pe parcursul calatoriilor in strainatate si Asigurari de protectie a cardului) si au acces la reduceri de pana la 35% la cumparaturi prin Programele Reduceri Destepte si MasterCard Elite.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)