Tot mai mai multe banci vin lunar cu cate ceva imbunatati cand vine vorba de a atrage clienti. Acestea se pliaza imediat pe cerintele clientilor dar si trendul pietei financiare. Daca unele banci au optat pentru o preanaliza online in care clientul este anunta daca se incadreaza sa acceseze un credit, acum si Banca Romaneasca ofera clientilor acest serviciu, la sediul agentiilor. Clientii care vor un credit, au parte de analiza preliminara simplificata a dosarelor in toata reteaua de sucursale si agentii, în urma careia poate fi comunicata suma maxima care poate fi împrumutata.

Evaluarea preliminara se efectueaza pe baza actului de identitate si a declaratiei clientului cu privire la veniturile lunare si locul de munca. Timpul de raspuns este de cateva minute, iar clientii au ulterior la dispozitie doua saptamani pentru a aduce la banca documentele justificative.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)