În aceste zile în care personalul medical depune eforturi intense și își asumă riscuri majore pentru asigurarea continuității funcționării sistemului medical, Banca Româneasca lansează un pachet financiar special conceput pentru cadrele medicale prin care isi doreste sa contribuie la siguranța și bunăstarea financiară a celor aflați în prima linie în lupta împotriva pandemiei COVID-19.

Potrivit bancii, Pachetul Nobil pune la dispoziția cadrelor medicale o ofertă bancară completă, în condiții de preț excepționale, care include, printre altele:

  • comisioane zero de administrare cont curent, emitere card de debit, administrare card de debit, retragere numerar de la ATM-urile proprii și ale altor bănci, național și internațional, administrare serviciu Internet Banking “e-bancamea”;
  • dobânzi mai mari la depozitele în lei nou constituite;
  • reduceri de marje de până la 38% pentru creditele ipotecare/imobiliare în lei;
  • taxă zero de evaluare a garanției pentru creditele ipotecare/imobiliare în lei;
  • reduceri de marje de până la 53% la creditele de consum în lei;
    cotații preferențiale la schimburi valutare în cont, indiferent de sumă.

Pentru detalii, personalul medical poate apela la Telebanking-ul Banca Românească, 021 304 80 04, de luni până vineri (zile lucrătoare), în intervalul 09:00 – 16:00.

Citește pe aceeași temă

CEC Bank, prima bancă ce lansează un produs în pandemie: credite de refinanțare cu dobânda fixă dedicate salariaților din spitalele care luptă împotriva COVID-19

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)