Cu ocazia aniversării a 100 de ani de la Marea Unire, Banca Românească anunță lansarea Depozitului Centenar. Potrivit băncii, depozite constituite pe perioade de 4, 6 sau 12 luni, cu dobânzi 3,4%, 3,5%, respectiv 3,75% pentru sumele în lei. Mai mult, rata dobânzii este fixă pe întreaga perioadă a Depozitului Centenar.

Produsul este disponibil până la data de 31.12.2018, în RON, EUR și USD pentru depuneri minime de 4.500 RON, 1.000 EUR sau 1000 USD și se constituie fără prelungire automată la scadență – retragerea de numerar la scadență nu este comisionată.

Sumele necesare constituirii unui Depozit Centenar trebuie sa fie noi, adică vor reprezenta diferența dintre fondurile disponibile ale clientului (conturi curente, conturi de economii, depozite la termen) la data solicitării deschiderii depozitului CENTENAR și soldul depozitelor la termen ale acestuia la închiderea zilei de 22.08.2018 (data de referință).

Detalii despre Depozitul Centenar sunt disponibile aici: www.depozitulcentenar.ro.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)