Banca Romaneasca le ofera clientilor posibilitatea de a obtine un Card de Cumparaturi fara costuri: 0 lei taxa de emitere si 0 lei taxa de administrare in primul an, se precizeaza intr-un comunicat de presa al institutiei de credit. Campania se deruleaza in perioada 01.02 – 31.03.2012 si este valabila pentru toate cardurile de credit MasterCard Standard.

Cardul Destept de Cumparaturi de la Banca Romaneasca aduce multe alte beneficii clientilor prin programele „Rate Destepte“ si „Reduceri Destepte“. Programul „Rate Destepte“ ofera clientilor posibilitatea de a achita orice cumparatura de cel putin 200 de lei efectuata la orice comerciant din tara sau din strainatate in 3, 6, 12 sau 24 de rate fara dobanda.

Activarea unui plan de rate se face prin apelarea numarului de Asistenta Clienti 021.304.81.00. Prin programul „Reduceri Destepte“ posesorii de carduri emise de Banca Romaneasca au acces la reduceri de pana la 35% in magazinele si locatiile partenere.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)