Clientii persoane fizice ai Bancii Romanesti au cheltuit prin intermediul cardurilor de credit, in perioada ianuarie-octombrie 2013, peste 47,6 milioane lei pe segmentul turism, incluzand platile efectuate in hoteluri, restaurante, magazine de tip duty free, bilete de avion sau agentii de turism, reprezentand peste 9% din valoarea totala a cumparaturilor efectuate cu cardul de credit in primele zece luni ale anului.

Banca a inregistrat la finele trimestrului 3 o crestere de 37% a portofoliului de carduri de credit destinate persoanelor fizice, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
Prin programul de „Reduceri Destepte” posesorii de carduri de credit beneficiaza de discounturi de pana la 35% la cumparaturile efectuate in cele peste 1.000 locatii partenere ale bancii.

Clientii care solicita un card de credit MasterCard Standard sau MasterCard Gold de la Banca Romaneasca pana la data de 31 decembrie 2013 beneficiaza de cost anual zero in primul an. in plus, clientii au acces la programul Rate destepte, prin care pot achita cumparaturile efectuate oriunde cu cardul de credit, in maximum 24 de rate, cu 0% dobanda. Acestia mai beneficiaza si de cea mai generoasa perioada de gratie de pana la 61 de zile, pe parcursul careia au 0% dobanda la plata cumparaturilor la comercianti si pe internet.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)