Banca Romaneasca devine a cincea banca ce incheie un protocol cu ANAF si astfel va acorda credite rapide, doar in baza actului de identitate. Dupa Idea Bank, Raiffeisen Bank, BRD, ING, vine randul Bancii Romanesti sa adopte masuri rapide si eficiente pentru a venit in sprijinul clientilor care solicita un credit, reducand, astfel, timpul de raspuns. Colaborarea cu ANAF simplifica procesul de creditare si reduce birocratia, potrivit unui comunicat de presa al bancii. Astfel, in cazul salariatilor, nu mai este necesara adeverinta de venit, respectiv cuponul de pensie, pentru pensionarii care solicita acordarea unui credit. Verificarea se face doar cu acordul clientilor, in baza unui acord de consultare.

“Am implementat protocolul cu ANAF avand in minte confortul clientilor nostri. Ne-am dorit ca ei sa faca mult mai putine drumuri pana la banca si, daca indeplinesc conditiile de eligibilitate, sa poata primi creditul in aceeasi zi”, spune Dan Grigoriu, Director al Diviziei Produse si Segmente Retail la Banca Romaneasca.

Clientii Bancii Romanesti pot lua credite de nevoi personale fara ipoteca, in valoare de minimum 1.000 de lei si maximum 80.000 de lei, pe o perioada de pana la 5 ani cu o dobanda de 8.92%, mai anunta banca.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)