Clientii Banca Romaneasca pot retrage gratuit numerar de la orice ATM din Romania daca detin unul dintre noile Pachete de Cont Curent. Acest beneficiu este oferit indiferent daca clientul incaseaza sau nu salariul intr-un cont la Banca Romaneasca sau daca realizeaza sau nu un rulaj minim prin acel cont curent.

Anuntul despre pachetele cu retragere de numerar gratuit, de la price ATM din Romania, a fost facut, in premiera, de Vasile Tanasa, Director adjunct Produse si Segmente Retail, Banca Romanesca, in cadrul celei de-a IV-a editii a Conferintei „Eu plătesc cu cardul”, organizata de publicatia online www.BankingNews.ro.

Dupa Raiffeisen Bank si ING Bank, vine randul celor de la Banca Romanesca sa lanseze “zero costuri” pentru banii cash.

Avantajul produselor oferite de Banca Romanesca: nu exista conditionarea unei sume minime sau rulaj minim in cont

Persoanele fizice pot alege unul dintre cele 4 pachete: Pachet LIBER, Pachet LIBER PLUS, Pachet FARA FRONTIERE si Pachet FARA FRONTIERE PLUS.

Banca Romaneasca nu comisioneaza o serie de activitati legate de aceste conturile acestor pachete, cum ar fi: retragerile de numerar la ATM, incasari interbancare in LEI efectuate prin contul inclus in pachet, emitere si administrare card de debit inclus in Pachet, administrare lunara a serviciului internet banking, activare serviciu SMS Alert.

Pachetele contin carduri de debit contactless Standard Mastercard sau World Mastercard, produse ce au la randul lor o serie de beneficii specifice Mastercard.

Ana Cernat, Director General Adjunct Banca Romaneasca considera ca “Pachetele de Cont oferite astazi de Banca Romaneasca clientilor persoane fizice se inscriu in linia de produse si servicii lansate inca din anul 2016 prin care Banca pune la dispozitia clientilor produse financiare simple si transparente. Pentru noi este foarte important ca fiecare client sa stie de la inceput pentru ce servicii are de platit si sa aleaga sa isi foloseasca banii sai asa cum crede de cuviinta, neingradit de restrictii care nu tin de profilul sau de client bancar”.

Banca Romaneasca este una dintre institutiile financiare importante din piata din Romania ce ofera, de peste 25 de ani, clientilor sai, persoane fizice si juridice, o gama larga de produse si servicii de calitate adaptate nevoilor fiecaruia. Banca Romaneasca are un capital social de peste 700 de milioane de lei si o retea nationala de sucursale in majoritatea oraselor importante ale tarii.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)