Banca Transilvania  lanseaza astazi noua versiune a Aplicatiei Banca Transilvania, care cuprinde peste 40 de functionalitati, 20 dintre acestea fiind noi fata de varianta initiala. Aplicatia este optimizata pentru smartphone si tableta, permitând interactiunea facila, gratuita si non-stop a utilizatorilor cu banca, prin self-service.

Marius Flore, Director Canale Electronice, Banca Transilvania: „Venim cu o noua versiune a Aplicatiei Bancii Transilvania, în special pentru cei peste 425.000 de clienti ai BT24 Internet Banking si Mobile Banking. Acestia au acum la dispozitie peste 40 de facilitati pentru a intrarctiona cu banca noastra, prin intermediul smartphone-urilor sau tabletelor, rapid si accesibil”.

* Aplicatia Banca Transilvania reprezinta o noua etapa în digitalizarea serviciilor si comunicarii BT.

* Noua platforma pune la dispozitie trei tipuri de facilitati: operationale, informatii financiare despre situatia propriilor conturi la BT, respectiv informatii publice utile oricarui utilizator interesat de servicii si produse bancare.

* Activarea aplicatiei se realizeaza prin descarcarea din Google Play (pentru Android) sau App Store (pentru iOS), iar activarea ei, pentru clientii BT24 Internet Banking, prin accesarea meniului “Activare aplicatie Mobile Banking” din BT24, cerintele tehnice minime pentru descarcarea aplicatiei fiind: Android, versiunea 2.3 si iOS, versiunea 4.3.

* Platforma este disponibila în româna si în engleza.

* Facilitati operationale ale Aplicatiei Banca Transilvania: plati în lei si valuta; alimentarea conturilor proprii deschise la BT; plata utilitatilor inclusiv prin scanarea codului de bare; constituire/lichidare de depozite; operatiuni de schimb valutar; primire & trimitere de bani prin Western Union; plati prin Facebook, email si SMS; activarea serviciului SMS Alert etc.

* Facilitati de vizualizare a propriilor conturi deschise la Banca Transilvania; istoric tranzactii; vizualizare credite si depozite; simulator credite; descarcare extrase de cont etc.

* Facilitatati de consultare a unor informatii publice utile: localizarea celei mai apropiate unitati a bancii si a bancomatelor BT din vecinatatea utilizatorului aplicatiei; convertor valutar; stiri de la banca; simulator depozite si credite din oferta bancii etc.

* Aplicatia poate fi folosita inclusiv de persoane care nu sunt clienti ai bancii, acestia având acces  gratuit la o parte din facilitatile noii Aplicatii Banca Transilvania.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)