Banca Transilvania cauta candidati pentru mai multe pozitii. BT cauta sa ocupe mai multe pozitii din Iasi dar si in capitala. In Iasi banca cauta: Consilier Vanzare Carduri, Relationship Manager – Divizia pentru MEDICI, Analist Credite Corporate, Ofiter front-office, Relationship Manager-Corporate.
Relationship Manager in Iasi
Atributii generale ale postului: vanzarea produselor bancii catre clienti persoane juridice clasificate ca si corporate in conditii de profitabilitate pentru banca.

Consilier Bancar Retail in Bucuresti

Cerintele postului: initierea, intretinerea si dezvoltarea relatiei cu clientii retail si IMM / Promovarea imaginii, a produselor si serviciilor retail catre clientii persoane fizice si IMM, inclusiv prin vizite si prezentari organizate la sediul unor companii/institutii in vederea vanzarii de produse.

 

Evaluator – Drobeta-Turnu Severin

Atributii generale ale postului: evaluarea bunurilor mobiliare si imobiliare constituie garantie la creditele acordate.

 

Detalii alte posturi diponibile pe site-ul bancii  sau AICI

 

Depune CV-ul si Scrisoarea de Intentie  la adresa de e-mail recrutare@btrl.ro

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)