Ömer Tetik, Director General Banca Transilvania

Banca Transilvania și Federația Română de Baschet continuă parteneriatul început în 2016, destinat susținerii performanței și inspirării copiilor și tinerilor, se arată într-un comunicat de presă remis de instituția de credit. BT va susține inclusiv în acest an activitatea și planurile FRB, echipele naționale, precum și proiectele de voluntariat în baschet și cele educaționale. Colaborarea de până acum a avut impact pozitiv pentru peste 30.000 de sportivi legitimați, începând chiar de la copiii de 7-8 ani.

„Investițiile semnificative pe care le face Banca Transilvania în sport sunt investiții în România, în performanță și în viitoarele generații. Suntem cel mai mare suporter al baschetului românesc și ne bucurăm să facem echipă, și de acum încolo, cu Federația Română de Baschet. Avem încredere că managementul FRB va contribui cu succes la dezvoltarea baschetului românesc și la performanțele superioare ale acestuia”, declară Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

”Baschetul este unul dintre sporturile cu grad de impact foarte mare în România, fiind practicat de mulți sportivi, dar și de amatori începând de la vârsta de 7-8 ani. Astăzi este un moment important pentru familia baschetului românesc, pentru că putem anunța continuarea parteneriatului cu Banca Transilvania. Suntem încântați de faptul că vom face echipă în continuare cu Banca Transilvania pentru proiectele viitoare, și mă refer aici atât la cele care vizează performanța – de la procesele de selecție națională din segmentul juvenil, unde vom putea aduce un plus de investiție în pregătirea campionilor de mâine, până la nivelul echipelor naționale – cât și la cele care se referă la programele de voluntariat în baschet sau la programele de educație prin baschet”, a precizat Emilia Carmen Tocală, Preşedintele Federației Române de Baschet.

De-a lungul anilor, Banca Transilvania a fost alături de sportivi în competiții și evenimente precum EuroBasket, Cupa României, All Star Game, Ghiță Mureşan Summer Camp, Campionatul Național de Baby şi Mini Baschet, dar și în proiecte precum Academia de Baschet U-Banca Transilvania sau FRB TV. De asemenea, este finanțator principal al Clubului Sportiv U-BT Cluj-Napoca și al echipei U-Banca Transilvania.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)