Banca Transilvania a primit titlul Best Bank in Romania din partea publicaţiei Euromoney pentru rezultatele din 2019. Profitabilitatea, creșterea echilibrată și baza solidă BT s-au numărat printre indicatorii apreciaţi de Euromoney.

Banca Transilvania a înregistrat rezultate pozitive în 2019, fiind încă un an în care a avut o contribuţie puternică în economie prin cele 223.000 de împrumuturi acordate companiilor şi persoanelor fizice. Companiile au fost finanţate cu peste 10,5 miliarde lei, banca susţinând dezvoltarea acestora, creşterea economică şi crearea de locuri de muncă în domenii precum producţie, comerţ, IT, medical, agricultură şi construcții. Peste 9.600 de români şi-au luat locuinţă cu ajutorul Băncii Transilvania.

Este a patra oară când BT primește acest titlu, după 2017, 2016 şi 2004. Euromoney este o revistă dedicată subiectelor financiar-bancare, iar clasamentele realizate în fiecare an şi premiile acordate au în vedere performanţa instituţiilor financiare din peste 100 de ţări.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)