BT Store, hub-ul online cu solutii complementare bankingului, vine incepand de astazi inclusiv cu o componenta de educatie antreprenoriala, pe langa cea comerciala, prin lansarea Smart Blog.

Potrivit băncii, proiectul BT va facilita accesul intreprinzatorilor la informatii utile pentru fiecare etapa a businessului lor.

13 firme prezinta pe BT Store produse si aplicatii inovative pentru managementul si gestionarea afacerii, facturare, contabilitate primara, gestionarea cashflow-ului, recrutare, eCommerce, web development etc.

Incepand de azi, pe BT Store vor fi prezentate inclusiv sfaturi pentru antreprenori. Blogul se lanseaza cu subiecte despre Smart Beginning si va continua cu Smart Thinking, Smart Shop, Smart Recruiting etc.

Partenerii BT Store sunt: Smart Bill, Blugento, eJobs, Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, Ebriza, ThinkOut, Calendis Business, REGnet, DocAv, iFactor, IT Hit, Termene si CFO App.

Tot pentru antreprenori, BT si Smart Bill organizeaza Smart Talks, serie de intalniri cu discutii deschise cu intreprinzatori si specialisti din domenii strans legate de antreprenoriat. Acestea pot fi urmarite, de asemenea, pe paginile de Facebook ale celor doua companii.

Peste 600 de antreprenori au accesat prin BT Store solutii complementare bankingului pentru propria afacere, in decurs de 11 luni. Acestea sunt oferite cu discount clientilor Bancii Transilvania.

BT Store a fost lansat acum aproape un an si este o initiativa a Bancii Transilvania.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)