Din ianuarie vei avea parte de o nouă experiențaă la cumpăraturi cu ajutorul BT Pay, aplicația de tip wallet. BT Pay te ajută să faci plați contactless cu telefonul, dar și transferuri de bani între cardurile proprii și cardurile altor clienți BT, dar și consultarea tranzactiilor.

Banca Transilvania a finalizat procesul de dezvoltare a aplicației mobile BT Pay, aceasta fiind acum în faza-pilot. Aplicația va fi accesibilă clienților BT la finalul lunii ianuarie 2018.

BT Pay este primul wallet din România care permite plăți contactless, bazat pe tehnologie inteligentă de plată Visa Token Service şi MasterCard Digital Enablement Service.

Aplicația înseamnă o nouă experiență de cumpărături, smartphone-ul devenind astfel un portofel digital, în condiții de deplină siguranță. BT Pay aduce şi mai multă mobilitate şi confort, indiferent de tipul de card BT deținut – Visa sau MasterCard.

BT Pay presupune adăugarea în aplicație – în format digital – cardurilor de debit şi de credit pe care un client le are la Banca Transilvania. Aplicația va putea fi descărcată pe smartphone-uri cu sisteme de operare Android şi iOS, din Google Play Store sau App Store.

Cu ajutorul BT Pay, clienții BT vor putea realiza următoarele:

  • Plăți în țară şi în străinătate, prin aproprierea smartphone-ului de terminelele contactless ale comercianților, funcționalitate valabilă doar pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, sistemul iOS nepermițând accesul NFC pentru terțe aplicații.
  • Transfer de bani între cardurile proprii şi către alte persoane care au card la BT.
  • Consultarea detaliilor despre: tranzacțiile realizate cu cardul BT, soldul şi, în cazul cardurilor de credit, sumele lunare de plată şi soldul punctelor de loialitate STAR.
  • Accesarea campaniilor partenerilor Băncii Transilvania din programul STAR, dedicat celor care au carduri de cumpărături emise de BT, precum şi oferte ale băncii.

Banca Transilvania va reveni cu detalii despre BT Pay la finalul lunii ianuarie 2018, cu ocazia lansării oficiale a aplicației wallet. Pe lângă aplicație, BT Pay cuprinde accesoriile de plată lansate până acum de Banca Transilvania: stickerul, ceasul şi brățara contactless.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)