Banca Transilvania a inclus in oferta cardurile contactless, cu ajutorul carora platile de zi cu zi sunt mai rapide si mai comode. Cardurile de debit BT destinate persoanelor fizice, emise in varianta contactless, sunt urmatoarele: Visa Electron, Mastercard Mondo, Mastercard Direct si Mastercard Gold.

Tehnologia care sta la baza acestor tipuri de carduri permite efectuarea platilor de pana la valoarea de 100 lei / 20 euro, prin simpla apropiere a cardului de un terminal contactless, fara a mai fi necesara introducerea acestuia in POS, respectiv testarea PIN-ului.

Dupa BRD, BCR si ING Bank, a venit randul Bancii Transilvania sa ofera clientilor sai carduri contactless

Pe langa platile foarte rapide, cardurile contactless pot fi utilizate ca oricare alt card, atat pentru cumparaturi la comercianti, cat si pentru retrageri de numerar de la bancomat, cumparaturi online, pentru plata facturilor la bancomat sau la automatele de plati din sediile BT.

Utilizarea unui card contactless nu presupune costuri suplimentare pentru clientii Bancii Transilvania. Taxele si comisioanele cardurilor contactless sunt similare celor pentru cardurile standard, cu exceptia comisionului de emitere a cardului: Visa Electron (15 lei), Mastercard Mondo (15 lei), Mastercard Direct (4 euro). In cazul Mastercard Gold, comisionul nu este modificat, acesta fiind de 50 de lei.

Banca Transilvania are in portofoliu peste 2 milioane de carduri, cu cota de piata este de 17%. Oferta bancii cuprinde 16 tipuri de carduri, destinate persoanelor fizice si companiilor. Dintre acestea, cardurile STAR BT, care sunt incluse in programul de loialitate STAR BT (www.starbt.ro), aduc clientilor posibilitatea de a face cumparaturi in rate fara dobanda, respectiv puncte de fidelitate la fiecare tranzactie. Banca Transilvania are o retea de 18.500 de POS-uri si aproape 900 de bancomate.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)