Revista Global Finance a desemnat Banca Transilvania ca fiind cea mai buna banca din Romania, in timp ce grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International a primit titlul de cea mai buna banca de pe pietele emergente din Europa Centrala si de Est in 2014. Pe baza opiniilor unor analisti din industria bancara, directori de companii si firme de consultanta, editorii Global Finance au selectat cea mai buna banca de pe pietele emergente din regiunea CEE precum si cea mai buna banca din 21 de tari din regiunea CEE.

‘Confruntate cu o incetinire a cresterii economice si cu piete volatile, aceste banci sunt performeri de top in pofida unor conditii dificile’, a declarat directorul Global Finance, Joseph Giarraputo. ‘Bancile premiate de Global Finance ar putea sa nu fie cele mai mari sau cele mai vechi, insa sunt cele mai bune in focalizarea produselor si ofertelor pe pietele specifice pe care le deservesc’, a adaugat Giarraputo.

Printre criteriile utilizate pentru desemnarea castigatorilor se numara cresterea activelor, profitabilitate, relatii strategice, serviciile catre clienti, preturi competitive si produse inovative. in plus, pentru prima data, a fost derulat un sondaj in randul cititorilor pentru a creste acuratetea rezultatelor.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)