Banca Transilvania angajeaza in Bucuresti un consilier IMM, cu responsabilitati in vanzarea produselor bancii catre clienti persoane juridice clasificate ca si IMM/micro-companii: promovarea imaginii bancii; identifica si satisface toate nevoile de servicii si de creditare ale clientului, pe parcursul tuturor etapelor de procesare a solicitarii, fiind principalul punct de contact al acestuia cu banca.

Cerinte
Competente necesare postului:
1.Experienta profesionala: de preferinta minim 1 an
2.Disponibilitate pentru munca de teren
3.Pregatirea necesara: studii superioare, de preferinta economice
4.Competente personale: orientarea spre rezultate, abilitati de comunicare si negociere, initiativa, dinamism, capacitate de organizare si programare, empatie, simt civic, responsabilitate crescuta.

Trimite CV si scrisoare de intentie in atentia departamentului de Resurse Umane de la Banca Transilvania la email recrutare@btrl.ro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)