Banca Transilvania angajeaza CONSILIER IMM pentru Bucuresti. Daca esti interesat de acest post vacant poti depune CV-ul si scrisoarea de intenţie la adresa de e-mail recrutare@btrl.ro

Responsabilitati:
-Vanzarea produselor bancii catre clienti persoane juridice clasificate ca si IMM/micro-companii in conditii de profitabilitate pentru banca;
-Promovarea imaginii bancii;
-Identifica si satisface toate nevoile de servicii si de creditare ale clientului, pe parcursul tuturor etapelor de procesare a solicitarii, fiind principalul punct de contact al acestuia cu banca.
-Se deplaseaza pe teren la intalnirile cu clientii

Cerinte:
Competente necesare postului:
1.Experienta profesionala: de preferinta minim 1 an
2.Disponibilitate pentru munca de teren
3.Pregatirea necesara: studii superioare, de preferinta economice
4.Competente personale: orientarea spre rezultate, abilitati de comunicare si negociere, initiativa, dinamism, capacitate de organizare si programare, empatie, simt civic, responsabilitate crescuta.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)