Banca Transilvania, in calitate de partener al Creative Est, primul festival autohton dedicat industriilor creative, organizat în Bucuresti, ofera castigatorilor competitiei Get in the Ring Romania premii in valoare de 4.000 de euro si gratuitate timp de un an la o serie de servicii si consultanta BT pentru start-up-uri. Creative Est va fi o experienta-maraton care transforma 9 locuri din Bucuresti în centre de realizare si expunere a unor proiecte de design, gastronomie, muzica, new media si arta.

Evenimentul Get in the Ring Romania, organizat de GEA Strategy & Consulting, va avea loc in 17 octombrie a.c., în Bucuresti, începand cu ora 19, la halele din Industria Bumbacului. Plecand de la un concurs international, se adreseaza afacerilor din industria creativa care prezinta idei generatoare de produse si practici revolutionare de business. Competitia se adreseaza start-up-urilor evaluate la sub 1 milion euro, aflate la început de drum, respectiv celor evaluate la peste 1 milion de euro.

Ȋnscrierile au loc pe parcursul a doua saptamani, pana luni, 12 octombrie a.c., prin completarea acestui formular online. Pentru concurs vor fi selectate 8 start-up-uri care vor trebui sa parcurga cinci runde de pitching – echipa, realizari, model de business, propunere de investiție si freestyle – etape în care este necesar sa demonstreze potențialul de business al ideii lor. Caștigatorii competitiei, pe categorii, vor fi alesi prin vot de catre public, iar finalistul va reprezenta Romania în finala regionala de la Sofia, unde va concura cu start-up-uri din alte opt tari.

Banca Transilvania, ca banca a oamenilor întreprinzatori, sustine industriile creative din Romania si doreste sa contribuie la cresterea unei noi comunitati, în care calitatile artistice, îmbinate cu cele antreprenoriale, construiesc afaceri care atrag, inspira si au potential.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)