Banca Transilvania face încă un pas spre digitalizare și anunță lansarea Creditului Online, destinat finanțării proiectelor personale. Clienții BT persoane fizice pot obține până la 5.000 de euro, suma echivalentă în lei, în maxim o zi de la aplicarea online pe siteul BT. Dobânda împrumutului este fixă, iar perioada de creditare este de 1 – 5 ani.

Etapele de acordare a împrumutului sunt simplificate față de un credit clasic şi înseamnă aplicare pe siteul băncii şi primirea online a ofertei BT, urmate de programarea venirii la bancă pentru semnarea documentației.

Detalii despre obținerea unui Credit Online:
•    Persoana aplică pentru un Credit Online pe siteul BT. Aceasta are posibilitatea să-şi creeze un spațiu personalizat în care are la dispoziție simulatorul de credite şi detalii despre statusul aplicației de credit.
•    Banca Transilvania va informa persoana care a aplicat – inclusiv prin intermediul unui SMS – cu privire la trimiterea ofertei, ofertă care poate fi consultată pe siteul BT, pe pagina dedicată Creditului Online, în spațiul personal.
•    Solicitantul se poate programa online, alegând locația şi ora dorită, pentru semnarea documentației la Banca Transilvania.

Cei care nu sunt clienți BT şi doresc să aplice pentru Creditul Online au posibilitatea de a-și deschide online un cont curent în timpul aplicării pentru cel mai nou produs al Băncii Transilvania, cont care va fi activat odată cu venirea la bancă.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)