Incepand cu luna august, inclusiv persoanele fizice care au nevoie de fonduri pentru agricultura, beneficiari ai schemei de plata unica pe suprafata (SAPS), au la dispozitie, prin Banca Transilvania, creditul APIA pentru finantarea capitalului de lucru, oferit – de asemenea – persoanelor juridice, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Facilitatea a fost lansata ca urmare a semnarii – de catre Banca Transilvania, APIA si fondurile de garantare – a Conventiei privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de beneficiarii schemei de plata unica pe suprafata.

In contextul actual al preturilor scazute la cereale, Banca Transilvania sustine fermierii prin fianantarea a pana la 90% din suma specificata în adeverinta eliberata de APIA, precum si prin costuri avantajoase.

Agricultorii întreprinzatori au la dispozitie, la BT, o gama variata de credite, cu destinatii diverse: capital de lucru, investitii în terenuri, spatii de depozitare etc. Informatii pot fi obtinute atat in sediile Banca Transilvania, cat si in mediul online, accesand siteul Banca Transilvania, pagina „Agricultura” sau websiteul Finantari agricole (www.bancatransilvania.ro ; www.finantariagricole.ro ).

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)