Divizia pentru Medici (DPM) a Bancii Transilvania, singura divizie bancara destinata exclusiv medicilor din Romania, a depasit pragul de 35.000  de clienti, se arata intr-un comunicat de presa remis de Banca Transilvania.

Prin intermediul acesteia, in cei 8 ani de activitate a DPM, banca a acordat sectorului medicat privat credite de peste 350 milioane de euro, gestioneaza depozite in valoare de peste 160 milioane euro si a emis peste 5.700 carduri.

”Ne bucura încrederea pe care cei peste 35.000 de medici si reprezentanti ai companiilor medicale o au in Banca Transilvania si in Divizia pentru Medici. Pe lângă produsele dedicate sectorului medical, un argument in plus pentru care specialistii din domeniul medical aleg serviciile noastre este consultanta financiara dedicata, din partea echipei formate inclusiv din medici. La DPM solutiile sunt simple, business-urile medicale sunt pe deplin intelese, iar medicii beneficiaza inclusiv de servicii non-bancare, specifice activitatii lor”, declara Andrei Baican, Director, Divizia pentru Medici, Banca Transilvania.

Divizia pentru Medici a fost lansata de Banca Transilvania in anul 2007. Prin intermediul acesteia, Banca Transilvania sprijina initiativele private din domeniul medical, precum si proiecte de amploare din sistemul public de sanatate.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)