Grupul Financiar Banca Transilvania dă startul unui nou parteneriat cu Dedeman, prin compania sa de consumer finance, BT Direct. Această colaborare aduce clienților soluții noi de finanțare rapidă.

Potrivit băncii, apelând la birourile de creditare şi la consultanții BT Direct din oricare dintre cele 49 de magazine Dedeman, clienții pot achiziționa produse în rate, cu finanțare de la BTD.

Detalii despre oferta de creditare BT Direct:


• Clienții primesc răspuns pe loc cu privire la primirea finanțării;
• Nu este necesară adeverință de venit;
• Ratele sunt cu dobândă fixă pe toată perioada creditului;
• Perioada de creditare este între 6 şi 60 de luni;
• Cardul Direct poate fi folosit pentru cumpărături în rate, din magazinele Dedeman, plătind la POS-urile Băncii Transilvania.

Gama produselor care pot fi achiziționate din magazinele Dedeman este foarte variată: peste 45.000 de articole – de la materiale de construcții și amenajări interioare, până la produse pentru grădină, mobilier, decorațiuni, electronice şi electrocasnice.

Peste 80% dintre produsele comercializate în rețeaua Dedeman provin de la producători români.

BT Direct şi ERB Retails Services – companie achiziționată după fusiunea cu Bancpost în 2018 -, vor fuziona în 1 august a.c.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)