Donațiile contactless prin intermediul unor POS-urile dedicate, poreclite ”cutii cu zâmbete”, reprezintă ultima idee năstrușnică pe care Banca Transilvania o pune în practică pe scena industriei bancare locale.

”Vrem să încurajăm solidaritatea și implicarea socială”, a subliniat Omer Tetik, directorul general al instituției de credit, prezent la conferința de lansare a noului concept.

Banca Transilvania va avea într-o primă etapă 40 de POS-uri pentru donații în agențiile din țară, la care se adaugă cele ale partenerilor Asociației Little People, prezente la diferiți comercianți.

5 lei este suma care poate fi donată automat de fiecare dată cu cardul contactless emis de orice bancă. POS-urile pentru donații sunt furnizate de Ropeco.

Banii vor merge către Asociația Little People și fundația ”Clujul are suflet”, care susțin copii bolnavi și tineri care provin din medii sociale modeste.

”Prin posibilitatea de a dona contactless cu ajutorul POS-urilor dedicate oferim o alternativă modernă unui obicei tradițional, cel de a face donații. Ca parte a comunității, ne bucurăm să aducem tehnologia inclusiv în proiectele de implicare socială”, a mențional Omer Tetik.

Contribuția Băncii Transilvania pentru activități de implicare și responsabilitate socială a fost anul trecut de 23,11 milioane de lei.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)