KidCONT, produsul Bancii Transilvania dedicat parintilor, pentru a economisi pentru  copii, are acum platforma online (www.kidcont.ro ) si o componenta de educatie financiara, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei de credit.

“KidCONT vine cu o premiera pe piata din Romania, si anume posibilitatea de a fi alimentat cu ajutorul cardului, prin platforma online a produsului. Este vorba atat de carduri emise de Banca Transilvania, cat si de alte banci, asa încat depunerea sa fie cat mai facila. Desigur, sunt si alternative, în acest sens: BT24 Internet Banking sau unitatile bancii noastre” – declara Gabriela Nistor, Director General Adjunct – Retail Banking la Banca Transilvania.

KidCONT este un depozit în lei sau în euro, cu acumulare si cu capitalizare anuala a dobanzii, constituit de parinte, pe numele copilului, pe o perioada cuprinsa între 1 an si 18 ani. Suma minima necesara pentru deschiderea unui astfel de cont este de 500 lei, respectiv de 100 euro, iar dobanda este de 4% / an pentru economiile în lei si de 2,25% / an pentru cele în euro, calculata înca din prima zi. Este necesar ca depozitul sa fie constituit de parintele copilului, iar depunerile se pot face inclusiv de catre alte persoane.

Prin noile facilitati ale produsului KidCONT, Banca Transilvania si-a propus sa contribuie, inclusiv prin intermediul acestuia, la formarea unui comportament de economisire al parintilor si la educatia financiara a copiilor. Comunicarea KidCONT este ludica si prietenoasa, cu personaje – printre care si Zanul BT – pregatite sa însoteasca parintii si copiii în aventura economisirii.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)