Banca Transilvania devine partenerul principal al Federatiei Romane de Baschet si va sustine activitatea si planurile competitionale ale acesteia. Parteneriatul a fost facut public astazi, in Bucuresti, in cadrul unei conferinte de presa, de catre Ömer Tetik – Directorul General al Bancii Transilvania si de Horia Paun – Presedintele Federatiei Romane de Baschet.

Prin acest parteneriat, BT va fi sponsor al EuroBasket 2017; sponsor principal a Echipei Nationale de Baschet Masculin in sezonul competitional 2016-2017; va sustine principalele turnee si activitati ale echipelor nationale de baschet masculin si feminin U20, U18, U16, respectiv va fi sponsor principal al Echipei Nationale de Baschet Feminin Senioare in sezonul competitional 2016-2017, potrivit unui comunicat de presa.

Federatia Romana de Baschet are 275 de cluburi afiliate si peste 21.000 de sportivi legitimati in competitiile interne.

 

zan bt „Ne bucuram ca Banca Transilvania devine, prin acest parteneriat, principalul sustinator al baschetului romanesc. Investind in valorile autohtone, investim in mandria nationala, baschetul fiind un sport foarte iubit si practicat in tara noastra de jucatori de toate varstele. Speram in rezultate cat mai bune ale echipei nationale si ale echipelor de club. Banca Transilvania este prieten al baschetului romanesc”, declara Ömer Tetik, Directorul General al Bancii Transilvania.

“Federatia Romana de Baschet este onorata sa anunte oficial extinderea parteneriatului cu Banca Transilvania. Dupa ce anul trecut BT a devenit Sponsorul Oficial al echipei nationale feminine de baschet a Romaniei, fiind un partener esential pentru calificarea la Eurobasket Women 2017, sunt bucuros sa anunt ca ne-am decis sa extindem colaborarea, dorind sa o transformam intr-un parteneriat solid, de lunga durata, care vizeaza atat performantele sportive, cat si dezvoltarea si promovarea baschetului in randul copiilor si tinerilor. Parteneriatul cu Banca Transilvania ne va ajuta, cu siguranta, sa obtinem performante pe masura increderii in acest sport”. – afirma Horia Paun, Presedintele Federatiei Romane de Baschet.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)