Peste 1.000 de firme aflate la inceput de drum au accesat Contul Primul An Gratuit (www.contgratuit.ro) de la Banca Transilvania, produs lansat pe piata acum o luna. Aproximativ 80% dintre acestea sunt clienti noi ai bancii, iar domeniile in care isi desfasoara activitatea sunt, cu preponderenta: horeca, transporturi, comert electronic, consultanta in management si IT.

Prin Contul Primul An Gratuit, Banca Transilvania sustine firmele in cea mai importanta etapa a acestora, cea de inceput. Produsul se adreseaza companiilor care nu au implinit inca 12 luni de activitate. Datorita Contului Primul An Gratuit, peste 1.000 de firme lucreaza acum gratuit cu BT, in primul lor an de existenta.

Firmele au urmatoarele beneficii la operatiunile in lei, folosind Contul Primul An Gratuit:
·    Comision 0 la platile intrabancare si interbancare, efectuate prin BT24 – Internet Banking si Mobile Banking;
·    Comision 0 la platile si incasarile intrabancare si interbancare, cu cec si bilet la ordin;
·    Comision 0 la incasarile intrabancare si interbancare, cu ordin de plata;
·    Comision 0 pentru gestiunea contului curent;
·    Abonament gratuit la BT24 Internet Banking si Mobile Banking.

Banca Transilvania are 140.000 de clienti persoane juridice, cu aproximativ 20% mai mult fatã de inceputul acestui an.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)