Banca Transilvania, in parteneriat cu AIR FRANCE KLM si TAROM, a lansat Cardul BT Flying Blue. Produsul va aduce utilizatorilor diferite beneficii si le va permite cu fiecare cumparatura sa câstige Mile Premiu in programul Flying Blue. Cu aceste mile ei vor putea achizitiona ulterior bilete de avion si alte produse atractive.

Cardul BT Flying Blue este lansat in doua versiuni: Classic si Premium.

Oferta speciala de lansare
Pentru primii 1.000 de detinatori ai cardului, bonusul de bun venit va fi de 15.000 de Mile Premiu, la prima achizitie cu Cardul BT Flying Blue Premium sau 10.000 de Mile Premiu, la prima achizitie cu Cardul BT Flying Blue Classic.

Cele 15.000 de Mile Premiu, respectiv 10.000 de Mile Premiu, vor permite deținatorului sa achiziționeze un bilet de avion one way spre orice destinatie din Europa sau din România.

Detalii despre Cardul BT Flying Blue

Cardul BT Flying Blue Classic
Cu Cardul BT Flying Blue Classic, membrii Flying Blue vor primi 1.000 de Mile Premiu la prima lor achizitie. Ei vor câstiga 1,5 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti, pentru achizitiile produselor sau serviciilor AIR FRANCE KLM si TAROM. Membrii vor câstiga 1 Mila Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti pentru orice tip de achizitii efectuate la comercianții din România și 1,5 Mile Premiu la 4 lei cheltuiti in strainatate. Cu Cardul BT Flying Blue Classic, membrii pot plati in maximum 3 rate pentru achizitiile produselor AIR FRANCE KLM si TAROM. Cardul BT Flying Blue Classic vine cu asigurarea de calatorie gratuita.

BT Flying Blue Card Premium
Cu Cardul BT Flying Blue Premium, membrii Flying Blue vor primi 2.000 de Mile Premiu la prima lor tranzactie de cumparaturi. Ei vor câstiga, de asemenea, 2 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti pentru achizitiile produselor sau serviciilor AIR FRANCE KLM si TAROM si 2,5 Mile Premiu pentru achizitii efectuate in strainatate. Membrii vor câstiga 1,5 Mile Premiu la 4 lei cheltuiti pentru achizitiile efectuate in România. Cu Cardul BT Flying Blue Premium, membrii pot plati, de asemenea, in maximum 3 rate pentru achizitiile produselor AIR FRANCE KLM si TAROM. Cardul BT Flying Blue Premium vine cu asigurare gratuita de calatorie si acces in business lounge-urile din Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si Avram Iancu din Cluj-Napoca.

AIR FRANCE KLM, TAROM si Banca Transilvania: un parteneriat solid si de lunga durata

Parteneriatul dintre AIR FRANCE KLM, TAROM si Banca Transilvania aduce noi beneficii pentru clientii tuturor partilor implicate.

“Patru branduri puternice, printre care si Banca Transilvania, si-au unit fortele pentru a asigura succesul acestui proiect frumos, Cardul BT Flying Blue. Facute special pentru pasagerii care zboara frecvent, cardurile transforma cumparaturile in noi destinatii si destinatiile in experiente. Acesta este tipul de card care spune multe lucruri despre cei care il poarta in portofelul lor, tocmai pentru ca el semnifica un stil de viata ” – Ömer Tetik, CEO al Bancii Transilvania

“Lansarea acestui card cu parteneri stabili si de incredere ne ofera sansa de a aduce mai aproape clientii nostri de programul Flying Blue, care este deja un succes in România.” – Alexandru Dobrescu, CEO al AIR FRANCE KLM România

“Aceasta initiativa inseamna imbrațisarea unei noi perspective de colaborare atât cu partenerii Flying Blue, cât si cu una dintre cele mai respectabile banci de pe piata din România, in beneficiul pasagerilor nostri. Cei care detin astfel de carduri vor putea acumula mile Flying Blue intr-un ritm mult mai rapid, deoarece orice cumparatura efectuata cu acest card se va transforma in mile.” – Christian Heinzmann, CEO TAROM.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)