Agenție Banca Transilvania

Banca Transilvania a scos la concurs două posturi de IT Project Manager pentru București și Cluj-Napoca. Viitorul angajat va pregăti împreună cu responsabilul de proiect documentația pentru aprobarea proiectelor (Project Charter, Business Case, Planul de proiect, Planul de resurse); va coordana procesul de selectare vendor; va coordona în toate etapele de implementare: initiere, planificare, executie, monitorizare/control si incheiere; va identifica riscurile din proiect și va propune soluții de mitigare și va escalada topic–urile care impactează Critical Path; va colabora strâns cu resursele din zona de Enterprise Arhitecture, Dezvoltare, Infrastructura, Parteneri externi și se va asigura de existența resurselor necesare implementării proiectului.

Totodată, jobul presupune coordonarea activităților menționate în planul de proiect; monitorizarea implementării proiectelor în condițiile aprobate de scop, timp, buget și calitate; planificarea în mod detaliat implementarea fiecarui proiect; monitorizarea etapelor de testare pentru dezvoltări informatice în colaborare cu echipa de proiect; realizarea împreună cu departamentele băncii implicate în proiecte documentatia de proiect și oferirea de suport în vederea înțelegerii și promovării noilor funcționalități către beneficiarii finali.

Condidații trebuie să aibă experiență de minim 2 ani în project management (obligatoriu în domeniul bancar/servicii IT/fintech); experiență relevantă cu metodologiile de gestionare a proiectelor (waterfall/ agile/ prince); autonomie, abilități excelente de comunicare și coordonare echipe cross funcțional. Totodată, viitorul angajat trebuie să cunoască limba engleză la nivel mediu; să cunoască instrumentele de gestionare a proiectelor (Microsoft Project, JIRA, Confluence); să aibă experiență practică în gestionarea unor proiecte de dezvoltare software, infrastructură și proiecte de implementare/integrare a soluțiilor software; să aibă capacitatea de a finaliza activitățile conform timeline–ului agreat la nivelul echipei, o bună organizare proprie și a activităților din proiect și să posede abilități de documentare, prezentare succintă a status-ului, sintetizarea informațiilor relevante.

Pentru a aplica pentru jobul scos la concurs de Banca Transilvania este necesară transmitea unei scrisori de intenție și a CV-ului la adresa de e-mail recrutare@btrl.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)