Grupul Financiar Banca Transilvania lansează BT Mic, companie dedicată finanțării afacerilor mici. Acest start-up completează rolul BT de susținere a antreprenorilor din România, iar segmentarea clienților companii la Banca Transilvania este acum următoarea: micro, IMM, clienți corporativi şi mari clienți corporativi.

Perioada de acordare a creditelor este de până la 7 ani. Împrumuturile sunt acordate rapid prin intermediul rețelei BT Mic şi a Băncii Transilvania.

Prin BT Mic vor fi acordate finanțări antreprenorilor care au o cifră de afaceri anuală de până la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate şi de forma de organizare: societăți comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi/asociații familiale, întreprinderi individuale, liber profesionişti, persoane care desfăşoară activități economice.

Împrumuturile sunt oferitedacă firmele au cel puțin 3 luni de activitate economică. Creditele pot avea ca destinație susținerea şi dezvoltarea activității de zi cu zi, achiziționarea de marfă, plata furnizorilor, investiții în puncte de lucru şi/sau deschiderea unora noi, achiziția de maşini/utilaje etc.

Prin BT Mic, abordarea clienților este individuală, personalizată, având ca obiectiv înțelegerea fiecărei afaceri şi agreerea unei structuri de finanțare care să asigure dezvoltarea acesteia într-un mod sustenabil. Clienții beneficiază de flexibilitate în ceea ce priveşte garanțiile solicitate şi de sume de până la 120.000 de lei.

 

BT Mic este coordonat de Cristina Șindile, director general, persoană cu experiență relevantă în microfinanțare.

Cristina Șindile, Director General, BT Mic:“Dorim să asigurăm servicii foarte bune micilor antreprenori, iar în acest sens venim cu soluții de finanțare rapide, flexibile şi pesonalizate. Avem o echipă cu o înțelegere foarte bună a micilor afaceri, formată din persoane entuziaste, cu spirit antreprenorial, asemenea clienților noştri. Suntem încrezători căvom facilita într-un mod responsabilaccesul la finanțare pentru un număr mare de clienți.”

Omer Tetik, Director General, Banca Transilvania:“BT Mic este o inițiativă a echipei noastre, devenită start-up al Grupului Financiar Banca Transilvaniaprin care ajutăm afacerile mici să crească. BT, ca bancă a oamenilor întreprinzători, are acum cel mai mare ecosistem de susținere a IMM-urilor din România”.

Povestea BT Mic, mai precis parcursul de la idee la lansare, impresii ale unor reprezentanți ai echipei şi care este legătura dintre BT Mic şi “BT Mare”(Banca Transilvania)o puteți este citi pe Blogul BT.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)