Divizia Pentru Medici (DPM, www.diviziapentrumedici.ro), una dintre principalele linii de afaceri ale Bancii Transilvania, are acum peste 26.000 de clienti. DPM a propulsat banca pe pozitia de lider al pietei privind finantarea domeniului medical, prin plasamente totale de peste 820 de milioane de lei. In plus, banca se bucura de sustinerea Colegiului Medicilor din Romania.

Prin Divizia pentru Medici, Banca Transilvania sustine medicii intreprinzatori, facilitand accesul la finantare pentru proiectele profesionale sau personale ale acestora. DPM se adreseaza tuturor medicilor, indiferent de forma de organizare juridica.

Implicarea Diviziei in comunitatea medicala merge mai departe, prin sustinerea unor evenimente de profil organizate in intreaga tara sau prin parteneriate cu asociatiile socio-profesionale. In plus, pentru DPM a devenit o traditie recompensarea celor mai promitatori rezidenti cardiologi.

Principalele realizari ale Diviziei pentru Medici, in cei 5 ani de activitate, sunt urmatoarele:
Peste 26.000 de clienti – medici si clinici medicale;

Peste 6.000 de proiecte finantate, in valoare de 740 de milioane de lei;

Plasamente totale de peste 820 de milioane de lei;

Primul card de credit de pe piata, adresat medicilor, cu polita de malpraxis inclusa;

Consultanta specializata pentru achizitiile de echipamente medicale;

Echipa dedicata, la nivel national: peste 80 de consultanti cu specializare economica, dar si medicala;

10 sedii dedicate colaborarii cu reprezentantii comunitatii medicale, in orase precum: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Targu Mures, Timisoara, Craiova, Oradea, Galati, Constanta si Brasov;

Un portofoliu de peste 20 de produse dedicate medicilor specialisti, rezidenti si tehnicieni dentari.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)