Peste 1.500 de voluntari din 20 de localitati au participat sambata, 21 martie, la plantarea Padurii Transilvania, actiune organizata de Banca Transilvania si de Asociatia Tasuleasa Social.

Printre voluntari s-a numarat si o echipa BT, impreuna cu Ömer Tetik, director general.

In aproximativ 4 ore a fost impadurita o suprafata de 10 hectare cu 40.000 de puieti de frasin, salcam si paltin, in localitatea Budesti-Fanate, la 60 de km de Cluj-Napoca.

Voluntarii au avut ocazia sa „personalizeze” puietii prin mesaje care indicau numele persoanei care a plantat arbustul respectiv sau prin dedicatii.

Ömer Tetik, Director General al Bancii Transilvania, declara: „Am participat, cu bucurie, si in acest an, la plantarea Padurii Transilvania. Multumesc voluntarilor si Asociatiei Tasuleasa Social pentru implicare si pentru reusita acestui program”.

 

 

BT si Asociatia Tasuleasa Social au organizat in 2014 o actiune de voluntariat similara, in aceeasi zona. Headline-ul actiunii de voluntariat din acest an a fost „Banca Transilvania creste” si se refera, in primul rand, la faptul ca actiunea din acest an dubleaza suprafata impadurita de voluntarii bancii si ai Asociatiei Tasuleasa Social in 2014, in zona Budesti – Fanate, fiind vorba, in total, de 20 ha cu padure noua.

Prin acest headline este comunicat, de asemenea, faptul ca initiativa similara de anul trecut a fost un succes, avand in vedere ca rata de prindere de a puietilor plantati este de aproape 90%.

 

Budesti – Fanate este o zona cu doar 5% suprafata impadurita, acesta fiind motivul alegerii, pentru doi ani consecutivi, ca actiunea de voluntariat sa fie organizata in respectivul loc.

Parteneriatul Bancii Transilvania cu Asociatia Tasuleasa Social face parte din actiunile „BT, prietenoasa cu mediul”. Actiunea de impadurire a fost, de asemenea, o noua ocazie de incurajare a voluntariatului si de implicare in comunitate.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)