Banca Transilvania, prin Sucursala Bacau, acorda un credit de aproape 40 de milioane lei companiei Pambac (www.pambac.ro), una dintre cele mai mari companii nationale in domeniul moraritului, panificatiei si lider national pe piata pastelor fainoase. Ca banca locala a oamenilor intreprinzatori, BT sustine antreprenorii prin finantari, consultanta, produse si servicii.

Imprumutul acordat de Banca Transilvania are ca destinatie finantarea activitatii curente a fimei Pambac, investitiile in reteaua de magazine si modernizarea liniilor de fabricatie. Compania este client BT din luna martie a.c., acest credit venind sa consolideze parteneriatul dintre BT si Pambac.

Pambac are ca obiect de activitate moraritul, panificatia si productia de paste fainoase. Prezenta pe piata din anul 1968, este o firma cu capital integral romanesc, 100% privat, infiintata in Bacau. Este detinatorul brandurilor Pambac, Grania, Gata, Flavora, K7, Ador, Puufuulet si Megafort. Compania detine in Bacau o retea de magazine proprii sub brandul Pambac.

Conform celor mai recente rezultate financiare raportate de Banca Transilvania, la finalul primului trimestru din acest an, soldul total al creditelor era de 17.653 milioane lei. Portofoliul de credite BT este preponderent in lei, iar aproape 65% dintre imprumuturi sunt acordate companiilor si 35%, persoanelor fizice.

Banca Transilvania este lider intre bancile din Bacau, avand o cota de piata de 15%, in functie de active. Cu BT lucreaza peste 56.000 de clienti din respectivul judet, persoane fizice si companii. in plus, BT Bacau are in portofoliu aproape 50.000 de carduri emise. Cu o reteaua de unitati in Bacau formata din 17 sedii, BT este prezenta in Bacau, Onesti, Targu Ocna, Slanic Moldova, Moinesti, Comanesti, Buhusi si Podu Turcului. Pe plan local, Banca Transilvania a creat peste 150 de locuri de munca.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)