Banca Transilvania se pregateste sa plece in Italia! Pe data de 3 ianuarie 2014, banca va deschide sucursala din Roma. Persoanele care doresc sa se numere printre primii clienti ai Sucursalei BT Italia au la dispozitie posibilitatea completarii online a datelor, accesand acest link: http://italia.bancatransilvania.ro.

Dupa prelucrarea acestor informatii de catre banca, persoanele care s-au inscris vor fi contactate de catre echipa noastra, precizeaza reprezentantii Banca Transilvania.

Mai mult, echipa Sucursalei Banca Transilvania Roma lucreaza la pachete de produse exclusive pentru clientii bancii din Italia. Primii clienti vor beneficia de pachete de produse gratuite pana in 31 martie 2014.

Prima sucursala Banca Transilvania din Italia, se afla intr-o zona accesibila, cat mai aproape de comunitatea de romani.

Detalii despre aceasta sucursala dar si produsele bancii pentru Italia, vei citi anul viitor doar pe www.BankingNews.ro

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)