Banca Transilvania şi Organizaţia Salvaţi Copiii România au lansat campania Echipează-ţi copilul să meargă la şcoală chiar dacă nu e al tău pentru a ajuta copiii din familii nevoiaşe să fie pregătiţi pentru şcoală, indiferent cum va începe aceasta, în contextul pandemiei.

BT şi Salvaţi Copiii încurajează românii să se implice în această cauză prin donaţii online.

Banca Transilvania dublează donaţiile făcute prin BT Pay sau prin site-ul băncii

Primul pas pentru a ajuta copiii şi pentru a susţine educaţia a fost făcut de BT, prin donarea a peste 50.000 de euro pentru cumpărarea de ghiozdane dotate cu tot ce este necesar pentru şcoală.

De asemenea, banca dublează toate donaţiile către Salvaţi Copiii pentru această cauză, făcute prin site-ul băncii sau prin aplicaţia BT Pay.

Aproape 40% dintre copiii din România se află în risc de sărăcie, conform datelor Organizaţiei Salvaţi Copiii.

Salvații Copiii atrage atenţia că 21% dintre școlile din Romania nu sunt pregătite să își primească elevii înapoi la şcoală, iar aproape jumătate dintre elevii români (47%) au avut acces limitat la educația online.

Școala trebuie să înceapă pentru toți copiii și niciun copil vulnerabil nu trebuie lăsat în afara educației, transmite Organizatia.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)