Banca Transilvania lanseaza SMS Direct Debit, facilitate cu ajutorul careia clientii care folosesc serviciul Direct Debit de la Banca Transilvania sunt informati, prin intermediul unui mesaj primit pe telefonul mobil, cu privire la platile facute automat de banca, din contul bancar al celor care au optat pentru acest serviciu.

Prin aceste mesaje, clientii primesc detalii cu privire la platile care urmeaza sa fie facute de banca, in numele lor, cum sunt: facturi de utilitati, rate la politele de asigurare si alte tipuri de plati curente; efectuarea respectivelor plati de catre BT; neefectuarea anumitor plati si care este motivul, cum ar fi fondurile insuficiente din contul curent.

Direct Debit este un serviciu gratuit, care face parte deja din oferta Bancii Transilvania, insa de acum inainte se poate opta pentru informarea prin SMS. Se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor, insemnand pentru clienti economie de timp, planificarea banilor si siguranta ca facturile sunt platite la timp. BT colaboreaza cu peste 40 de furnizori, pentru care se poate plati prin Direct Debit, cum sunt: Electrica Furnizare, Orange, Vodafone, Romtelecom, Cosmote, RCS & RDS, UPC Romania, GDF SUEZ Energy Romania etc. Datorita acestei modalitati moderne de plata, nu mai este necesara deplasarea la banca sau la furnizorii respectivelor servicii.

Pentru a beneficia de BT Direct Debit, este necesara deschiderea unui cont la Banca Transilvania si semnarea – la banca – a unei conventii de plata prin acest serviciu. Pentru cei care au deja Direct Debit, pentru a beneficia de optiunea SMS Direct Debit, este necesara solicitarea, in una dintre unitatile bancii, a acesteia. Abonamentul pentru SMS Direct Debit este 2 lei / conventie de Direct Debit / luna si se percepe doar daca in luna respectiva BT a trimis cel putin un mesaj catre client.

Clientii Bancii Transilvania au la dispozitie urmatoarele patru modalitati pentru a verifica efectuarea platilor prin Direct Debit: extras de cont, serviciul de Internet Banking BT24, in unitatile BT si, mai nou, prin SMS Direct Debit.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)