Banca Transilvania si Libra Bank vor sa-si dezvolte departamentele de Marketing si PR, recrutand in aceasta perioada specialisti de comunicare, persoanele interesate putand aplica in aceste zile pe www.ilikebanking.ro pentru cele doua joburi scoase la concurs.

Banca Transilvania vizeaza specialistii care au experienta de 3 – 5 ani in PR si Comunicare pentru ocuparea pozitiei de Ofiter Comunicare & PR, pentru sediul central din Cluj-Napoca. Deadlineul pentru aplicatii este 24 august 2014, iar doritorii acestui job trebuie sa aiba studii superioare in Relatii Publice sau Jurnalism.

Excelentele abilitati de editare in stiluri diferite pentru medii de comunicare diverse si cunostintele solide de comunicare, PR, branding si CSR sunt principalele caracteristici ale candidatului ideal. De asemenea, persoane vizata trebuie sa dea dovada de responsabilitate, creativitate, atentie la detalii si proactivitate.

Responsabilitatile includ implementarea unor activitati de comunicare (intern si extern); conceperea si editarea de materiale de comunicare; analiza, planificare, monitorizare, raportare.

Detalii pentru trimiterea CV-ului si a Motivatiei alegerii acestui job: recrutare@btrl.ro; subject mesaj: Comunicare & PR.

Si Libra Bank recruteaza un specialist PR si Comunicare pentru Divizia Marketing&Comunicare, anuntul de angajare fiind valabil pana la data de 4 august 2014. Responsabilitati vizeaza definirea si implementarea planului de PR in scopul mentinerii si imbunatarii reputatiei bancii si gestionarea proiectelor si activitatilor de comunicare interna si externa.

Totodata, noul angajat va realiza redactarea materialelor de comunicare si a corespondentei specifice si redactarea/standardizarea/ formei finala a notificarilor / adreselor emise de banca tertilor si va participa la organizarea de evenimente la care banca este partener sau sponsor. Mai mult, specialistul PR si comunicare va raspunde si de actualizarea informatiilor publicate pe paginile de Internet ale bancii.

Candidatul ideal este un absolvent de studii superioare, care are cunostinte solide de comunicare (verbala si scrisa) si abilitati de inter-relationare, inclusiv de vorbire in public. Experienta anterioara in PR trebuie sa fie de minimum 2 ani, in timp ce experienta anterioara in sistemul bancar poate reprezenta un avantaj.

CV-urile, insotite de o scrisoare de intentie, pot fi transmise la jobs@librabank.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)