Banca Transilvania, prin Divizia pentru Medici, a acordat o finantare de aproape 16,7 milioane lei – echivalentul a 3,7 milioane euro – pentru construirea si dotarea primului spital privat din sud-estul tarii, Ovidius Clinical Hospital, deschis în luna martie a.c, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Capacitatea unitatii medicale Ovidius Clinical Hospital este de 53 de paturi în regim de spitalizare continua si de zi, iar aparatura este de ultima generatie. Aceasta asigura îngrijiri medicale de specialitate în 22 de domenii, cum ar fi: gastroenterologie, imagistica & explorari functionale, chirurgie generala, cardiologie, chirurgie vasculara, chirurgie plastica, chirurgie toracica, diabet-nutritie–boli metabolice, endocrinologie, hematologie, nefrologie, neurologie, oncologie, ortopedie, reumatologie, reabilitare medicala, farmacie cu circuit închis etc.

Andrei Dudoiu, Director General Adjunct–Companii în cadrul Bancii Transilvania, declara: „Suntem bucurosi ca avem ocazia sa sustinem o afacere 100% romaneasca, din domeniul medical. Stim ca Ovidius Clinical Hospital este mai mult decat un proiect de business. Este o idee de echipa, devenita realitate, a unui grup de medici întreprinzatori cu care Banca Transilvania are onoarea sa colaboreze, medici care si-au propus sa ofere excelenta în îngrijirea pacientilor”.

Banca Transilvania are peste 30.000 de clienti medici, cabinete si clinici medicale cu care colaboreaza prin intermediul Diviziei pentru Medici (www.diviziapentrumedici.ro ). tiativa se bucura de sustinerea Colegiului Medicilor din Romania si reprezinta un model de business unic pe piata bancara din Romania – prin oferta, consultanta, retea de sedii dedicate si echipa formata din 70 de specialisti în domeniul bancar si medical. Divizia pentru Medici se adreseaza tuturor medicilor, indiferent de forma de organizare juridica. este lider de piata în ceea ce priveste finantarea domeniului medical, prin plasamente totale de peste 900 milioane lei.

Banca Transilvania este în top trei cele mai mari banci din Romania, în functie de active, cu o cota de piata de aproape 9%. Activitatea sa este organizata pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 6.000 de angajati, o retea formata din aproape 550 de sedii si 1,76 de milioane de clienti activi. Strategia bancii este sustinuta de actionari internationali, cum este Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care detine 15% din capitalul social al bancii, si IFC – Banca Mondiala. Banca Transilvania se numara printre cele mai puternice 50 de branduri romanesti, conform unui studiu publicat de revista BIZ, în 2013. În acest an, BT împlineste 20 de ani de activitate.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)