Banca Transilvania anunta ca au inceput inscrierile pentru cei doresc sa studieze in Cluj-Napoca la EMBA University of Hull. Inscrierile se fac pana in data de 17 februarie, iar  cursurile EMBA University of Hull vor incepe la finalul lunii. Cei admisi panaacumin a doua generatie de cursanti la EMBA University of Hull lucreaza in inginerie, banking, brokeraj, IT, medicina, resurse umane, telecomunicatii, etc., iar media de varsta este de 34 de ani, potrivit iLikeBanking.ro

University of Hull este in top 200 cele mai importante universitati din lume, conform Times Higher Education.

Scoala de business se desfasoara pe parcursul a doi ani, iar cursurile sunt organizate pe 12 module, dintre care unul are loc in Marea Britanie. Diploma de absolvire este internationala, acordata de University of Hull, EMBA-ul este acreditat de AMBA (The Association of MBAs) si de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urma beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de scoli MBA din lume.

Dr. Andrew Taylor, director al ProgramuluiEMBA, declara: “Programul Hull University are reputatia de a fi un mediu propice pentru ca profesionistii in afaceri sa creasca. Este recunoscut la nivel global, iar cursurile sunt predate de profesori din Marea Britanie in Cluj-Napoca. Va aseptam pe toti cei care doriti sa faceti un pas decisiv in cariera si in dezvoltarea calitatilor antreprenoriale”.

Cerinte pentru inscriere si admitere la EMBA University of Hull 

Integral AICI

 

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)