Banca Transilvania si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) au semnat doua noi conventii destinate finantarii agricultorilor pe baza subventiilor acordate de APIA pentru bunastarea animalelor (procine si pasari). In baza acestora, BT acorda imprumuturi in cuantum de 90% din valoarea adeverintelor APIA, destinatia acestora fiind acoperirea capitalului de lucru.

Pentru agricultorii intreprinzatori, oferta Bancii Transilvania este diversificata, iar documentatia necesara este mult simplificata. in plus, fermierii pot beneficia de consultanța de specialitate din partea Departamentului pentru Agricultura al bancii.

Portofoliul de servicii si produse destinate agricultorilor cuprinde: credite pentru capital de lucru avand ca destinatie achizitionarea de furaje si de medicamente; credite pentru constructia de adaposturi si grajduri pentru animale; credite pentru silozuri; credite pentru dotarea fermelor zootehnice cu echipamente pentru hranirea anumalelor, echipamente pentru incalzire si ventilatie, sali de muls, tancuri de racire a laptelui etc. Finantarea agriculturii, prin Banca Transilvania, este asigurata prin credite bancare, fonduri europene sau leasing, care pot fi folosite separat sau combinate – fie cele mentionate, fie cu alte forme de imprumut.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)