Volksbank Romania (VBRO) si Banca Transilvania (BT) anunta încheierea cu succes a implementarii solutiei de diminuare a datoriei totale aferente creditelor curente ale clientilor VBRO persoane fizice. Peste 15.000 de clienti VBRO au beneficiat de aceste reduceri, iar valoarea totala a diminuarii datoriilor acestora este de aproape 290 de milioane lei, se arata intr-un comunicat de presa remis de Banca Transilvania.

Clientii VBRO au beneficiat automat de aceasta facilitate, care a fost aplicata indiferent de moneda împrumutului, în perioada 17 august – 30 septembrie a.c. Solutia a însemnat diminuarea cu echivalentul sumelor achitate de clienti drept comision de risc/de administrare si/sau de rezerva minima obligatorie si nerestituite anterior.

Initiativa reprezinta un nou pas pe care Volksbank Romania si Banca Transilvania îl fac împreuna pentru a construi o relatie pozitiva si de durata cu clientii.

Ȋn prezent, este în desfasurare integrarea Volksbank Romania în Banca Transilvania, pe toate palierele. Startul integrarii a fost dat în aprilie a.c. si se va încheia la finalul acestui an. Ȋand cu 2016, BT si VBRO vor deveni aceeasi bancă si aceeasi echipă.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)